STOŁÓWKA


 Jadłospis  od dnia 02.03.2020 r.

do 13.03.2020 r

 

PSP nr 31 Radom

 

 Poniedziałek    02.03.2020 r.

Zupa kalafiorowa na wywarze warzywno-mięsnym, pieczywo pszenno- żytnie i żytnie                       alergeny;1,3,8

Wtorek              03.03.2020 r.

Gulasz meksykański, pieczywo pszenno-żytnie i żytnie        alergeny;1,2,3,8

Środa            04.03.2020r.            

Indyk w sosie słodko –kwaśnym z  makaronem                alergeny;1,2,3                                                                                                   

Czwartek          05.03.2020 r.

Zupa ogórkowa na wywarze warzywno-mięsnym, pieczywo pszenno-żytnie i żytnie                                        alergeny;  1,2                                                     

Piątek                 06.03.2020 r.

 Filet rybny, ziemniaki z koprem, surówka z kiszonej kapusty                                                         alergeny;1,3,4                                                                                                         

Poniedziałek       09.03.2020 r.

Zup brokułowa, pieczywo pszenno-żytnie                                                                                   alergeny;1,2,3,8

Wtorek                10.03.2020r.       

Sznycel z kurczaka, ziemniaki z natką pietruszki, surówka marchew –jabłko-żurawina,  kompot porzeczkowo-jabłkowy            alergeny;1,2,

Środa   11.03.2020r.    

 

Fasolka po bretońsku, pieczywo pszenno-żytnie i żytnie    alergeny;1,10

Czwartek         12.03.2020r.        

Gulasz z szynki, kasza jęczmienna, ogórek kiszony, kompot owocowy                                           alergeny; 1

 Piątek          13.03.2020 r.

Filet rybny , ziemniaki z koprem, surówka z białej kapusty, kompot porzeczkowo-jabłkowy     alergeny;1,3,4

Serwujemy urozmaicone dodatki do każdego posiłku z grupy: owoce, warzywa, wyroby piekarniczo-cukiernicze, wyroby mleczne

Serwujemy urozmaicone dodatki do każdego posiłku z grupy: owoce, warzywa, wyroby piekarniczo-cukiernicze, wyroby mleczne


W  potrawach mogą znajdować się alergeny

jaja, gluten, laktoza, nasiona strączkowe, ryby , seler, siarczany, gorczyca, sezam.


                                                                      

 






Regulamin odliczeń odpłatności za posiłki w stołówce szkolnej

 

za dni  nieobecności dla uczniów korzystających z odpłatnych posiłków wydawanych w stołówce szkoły.

 

 

§ 1

Regulamin stanowi załącznik do Zarządzenia Nr 3/2014 Dyrektora Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 31 im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Radomiu

z dnia 28 lutego 2014r.

 

§ 2

 

Za płatne posiłki rozumie się obiady wykupione przez rodziców dla swoich dzieci wg ustalonej stawki żywieniowej.

 

§ 3

 

Odpisy za niewykorzystane posiłki następują po uprzednim zgłoszeniu do intendentki szkolnej o nieobecności dziecka. Odpisy będą dokonywane na ostatni dzień miesiąca  żywienia i zwracane w kasie szkoły.

 

§ 4

 

Odliczenie stawki dziennej następuje od dnia następnego po dokonaniu zgłoszenia do intendentki szkolnej o nieobecności dziecka( nieobecność dziecka nie krótsza niż 3 dni).

W dniu zgłoszenia nieobecności dziecka obiad można odebrać w stołówce szkolnej w wyznaczonych godzinach.

 

§ 5

 

1.     Dyrektor powiadamia wszystkie zainteresowane osoby o wejściu w życie regulaminu.

2.     Regulamin jest dostępny na tablicy ogłoszeń przy sekretariacie szkoły i do wglądu u dyrektora szkoły.

3.     Regulamin obowiązuje od dnia 01.03.2014.


Publiczna Szkoła Podstawowa nr 31 im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Radomiu ul. Biała 6, 26-600 Radom
Suma wejść: 215104

Projekt i wykonanie Centrum Reklamy nmedia